ERC tanca la campanya fent una crida al votant progressista: 'Diumenge tenim l'oportunitat de tancar un cicle'

ERC tanca la campanya fent una crida al votant progressista: 'Diumenge tenim l'oportunitat de tancar un cicle'
Susana Soldado Cáliz
26/05/2023 - 20:55

Dalt de la Vila - Esquerra Republicana Catalunya tanca la campanya electoral amb una crida als votants d'esquerra per poder fer un gir en els lideratges de la ciutat. Per al candidat, Àlex Montornès, diumenge Badalona té una oportunitat d'or perquè la ciutat funcioni durant els pròxims 4 anys.

Montornès vol deixar enrere els darrers quinze anys de governs a la ciutat que ha definit de decadents on, afirma, els populismes i la inestabilitat política hi han estat molt present. És per això que ha demanat a tots els votants progressistes i d'esquerres que apostin per la proposta republicana.

Hi ha gent que potser és socialista, federalista, independentista, progressista o pensionista que si no fa un vot per ERC, dilluns veuran que tornarem a estar encallats en aquest cicle de retrets continus.

Tot i que n'és conscient que la participació de diumenge serà més baixa que la de les passades eleccions del 2019, quan més del 63% dels electors van anar a votar, Montornès confia que el seu missatge republicà hagi arribat al màxim nombre de persones. Esquerra Republicana ha aprofitat l'última tarda per organitzar-se de cara a diumenge amb part dels seus apoderats. De cara a la nit electoral tenen previst fer el seguiment de l'escrutini al Club Natació Badalona.