ERC vol ampliar el parc d'habitatge públic amb 300 pisos de lloguer social

ERC vol ampliar el parc d'habitatge públic amb 300 pisos de lloguer social
Susana Soldado Cáliz
17/05/2023 - 14:15

Sant Roc - Esquerra Republicana ampliarà en 300 pisos el parc d'habitatge social si arriba a l'alcaldia. D'aquests, una tercera part seran de construcció municipal. Per als republicans, la dificultat d'accés a un habitatge digne és un dels principals problemes dels badalonins.

ERC HABITATGE SOCIAL 2

Segons el candidat d'Esquerra a l'alcaldia, Àlex Montornès, Badalona és un dels municipis on els veïns destinen més part del seu sou a pagar la vivenda, un 40%. Per donar resposta a aquesta emergència habitacional, els republicans volen negociar uns 200 habitatges amb els grans tenidors ja que asseguren a la ciutat hi ha 8mil pisos buits. També volen construir-ne un centenar de públics, per poder arribar a ampliar el parc d'habitatge social en uns 300 pisos.

Els habitatges serviran per a les persones de la taula d'emergència i per aquells que no poden arribar a final de mes. No volem deixar ningú enrere.

Per aplicar aquesta mesura, els republicans volen destinar 10 milions d'euros, una partida que ja es va reservar durant el govern de coalició d'esquerra, iniciativa i Guanyem. Montornès ha triat el carrer Alfons 12 a Sant Roc per explicar aquesta mesura ja que assegura és un dels més pobres de tot Catalunya. Per a Esquerra els partits que han liderat la ciutat no han prioritzat aquest barri de la ciutat i és per això que els republicans volen ser l'alternativa a liderar el govern que surti del 28M.