ERC vol incrementar la inversió en neteja a Badalona fins els 30 milions d'euros

ERC vol incrementar la inversió en neteja a Badalona fins els 30 milions d'euros
Susana Soldado Cáliz
18/05/2023 - 12:40

Artigues - Esquerra Republicana de Catalunya vol redimensionar el contracte de neteja augmentant fins als 30 milions la inversió. Per al candidat republicà a l'alcaldia, Àlex Montornès, renovar el contracte, que està caducat des de fa tres anys, és obligatori per poder tenir una Badalona neta.

ERC CONTRACTE NETEJA

El contracte de neteja actual es va adjudicar el 2010 per 20 Milions d'euros, i està prorrogat des de 2020. Montornès assegura que aquesta és la causa de molts dels problemes de brutícia que es donen a la ciutat. El candidat republicà vol incrementar en 10 milions el contracte de neteja i aprofitar per reformular el servei de recollida selectiva.

Badalona tanca la cua pel que a la recollida selectiva a l'àrea metropolitana. El repte del nou contracte també és què fer per reciclar millor.

L'anunci l'ha fet al carrer Xile on els veïns denuncien que pateixen problemes de salubritat, pudors i brutícia acumulada a les portes de casa. Segons Montornès perquè això no passi cal redimensionar el contracte i el nombre de contenidors a les necessitats actuals de la ciutat.