ERC vol liderar el Baix Besòs per acabar amb els populismes

ERC vol liderar el Baix Besòs per acabar amb els populismes
Susana Soldado Cáliz
24/05/2023 - 22:08

Sant Antoni de Llefià - Esquerra Republicana de Catalunya demana un canvi de lideratges al Baix Besòs per acabar amb els populismes. Els republicans han aplegat prop de 300 persones en un acte comarcal a la Plaça Trafalgar on han defensat la lluita obrera metropolitana per transformar Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.

FRAME ERC COMARCA 3

Els republicans han reivindicat les lluites obreres de barris com el barri de Llefià dels anys 70 i han reclamat una mobilització massiva diumenge per acabar amb els populismes. L'alcaldable per Sant Adrià del Besòs Rubèn Arenas ha demanat el vot per ERC 'per transformar la comarca i fugir dels populismes d'Albiol, Cañete i Parlon'. Per a alcaldable de Badalona, Àlex Montornès, PP i PSC són els culpables de la situació actual de la ciutat.

El canvi no el portarà els que han manat sempre, vull ser el vostre alcalde per recuperar la Badalona de Marius Diaz.

L'alcaldable per Santa Coloma de Gramenet ha defensat la feina dels republicans en l'aprovació de determinades lleis de l'estat. Gabriel Rufián ha presumit d'orgull metropolità per fer fora el feixisme.

Guanyar, per ERC, és una obligació, perquè les nostres ciutats no són de ningú. Són de la seva gent.

ERC COMARCAL RUFIAN

Els alcaldables de les tres ciutats del Baix Besòs volen transformar la comarca generant ocupació amb projectes com el Catalunya Media City, però també amb polítiques d'habitatge, fent un cens dels pisos que faci més de dos anys que són buits.