Es projecten curts a la sala d'actes de l'Hospital Municipal, en el marc del Festival Filmets

Es projecten curts a la sala d'actes de l'Hospital Municipal, en el marc del Festival Filmets
Laia Martínez
25/10/2023 - 18:40

Hospital Municipal de Badalona - L'Hospital Municipal de Badalona ha acollit durant dos dies una selecció de curtmetratges del Festival Filmets a la sala d'actes. Unes sessions dedicades als professionals sanitaris, però oberta també a pacients i familiars que han pogut visualitzar els vídeos realitzats pels professionals de Badalona Serveis Assistencials.

Ens presenten a la Rosa, protagonista del vídeo commemoratiu de BSA '90 anys dibuixant somriures', per celebrar el 90è aniversari de l'Hospital Municipal de Badalona. Una producció rodada l'any passat amb la implicació d'una cinquantena de professionals sanitaris i que, enguany, ha estat una de les propostes que s'han visualitzat a la sala d'actes del centre, en el marc del Festival Filmets. I és que ha format part del Badalona en Curt. És només un dels vídeos que ha produït BSA, juntament amb altres com 'Avancem amb tu', '#JosocBSA' o 'Vitals'.

Maria Navarro, Cap de comunicació de BSA

I és que durant aquests dos dies s'ha projectat una selecció d'aquests vídeos, produïts per BSA, però també d'alguns curtmetratges que han format part de l'edició d'enguany del Filmets Badalona Film Festival.

HOSPITAL MUNICIPAL FILMETS 3
FILMETS HOSPITAL MUNICIPAL 2

En aquestes projeccions, hi han assistit pacients, familiars i professionals de l'organització. És el cas de la Manuela La Cal, secretària de direcció, qui fa uns 35 anys que treballa a l'Hospital Municipal i que està en jubilació parcial.

Manuela La Cal, secretària de direcció a l'Hospital Municipal

Des de BSA intenten cada any produir un vídeo destacat on es compti amb la participació de la plantilla i, fins i tot, d'aquells usuaris que vulguin participar. I és que el seu objectiu, asseguren, és vetllar per la salut i benestar dels pacients.

Les activitats paral·leles del Filmets continuen. Tota la programació es pot trobar al web del festival.

📺 Badalona Notícies del 25 d'octubre: