Escoles i instituts comparteixen idees per canviar el món i fer-lo més sostenible

Escoles i instituts comparteixen idees per canviar el món i fer-lo més sostenible
Raquel Moreno
19/05/2023 - 14:16

Llefià, Badalona - Més d'1 miler d'estudiants dels centres educatius de Llefià, La Salut i Sant Roc han participat de la segona edició de la Fira dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els alumnes han presentat aquest divendres a la Plaça Trafalgar els projectes de diverses temàtiques relacionades amb els ODS que han treballat a l'aula.

Garantir una educació de qualitat, erradicar la pobresa o garantir la sostenibilitat dels ecosistemes i combatre el canvi climàtic són alguns dels objectius. Durant tot el curs, l'alumnat reflexiona de manera crítica sobre els grans problemes de la sostenibilitat arreu del món. Així, escullen alguns dels 17 objectius per posar en marxa els seus treballs. Ho ha explicat el director de l'Institut Barres i Ones, Carles Dorce, un dels impulsors de la fira.

Volem compartir amb la ciutadania el que hem treballat a l'aula, i que aquests projectes tinguin un impacte social

Durant la fira escoles i instituts comparteixen idees per canviar el món i fer-lo més sostenible. La malària, el reciclatge i l'abús dels micro plàstics han estat les temàtiques escollides per les alumnes dels instituts Barres i Ones i Júlia Minguell. Els organitzadors celebren l'èxit d'aquesta segona edició i esperen comptar amb la implicació de més escoles i instituts l'any vinent.

ods trafalgar 1