Èxit d'ocupació hotelera, d'entre el 70 i el 90% en alguns establiments

Èxit d'ocupació hotelera, d'entre el 70 i el 90% en alguns establiments
Mar Martínez
27/07/2023 - 14:25

Badalona - Molt d'optimisme en el sector hoteler de Badalona per les bones dades d'ocupació. Avui ens hem apropat als dos establiments més grans de la ciutat, on espanyols i francesos encapçalen la llista de turistes que, dormen a Badalona, però venen a visitar Barcelona. Els responsables dels hotels no perden l'oportunitat de promocionar racons de la nostra ciutat que és, per als clients, una gran desconeguda.

HOTEL MARINA I TRES XEMENEIES frame

L'Hotel Badalona Tower fa un mes que va agafar les regnes del fins aleshores Rafael Hoteles. Manté el personal, l'estètica i l'esperit. Els responsables consideren que han superat el canvi amb èxit i celebren una ocupació que ronda el 70 % aquest estiu.

Espanyols, francesos, anglesos, alemanys i xinesos gaudeixen de les vistes de l'Hotel Marina Badalona que, després d'un any en marxa, celebra sorprès el 90 % d'ocupació.

Els hotelers locals, ambaixadors de les joies de la ciutat

Els clients d'aquests hotels fugen de dormir a la gran Barcelona, que s'hi llençaran a descobrir durant el dia. Però no els passa desapercebuda la platja de Badalona i els hotelers no perden l'ocasió de fer d'ambaixadors de les joies de la nostra ciutat, que defineixen com 'una gran desconeguda'.

HOTEL BADALONA TOWER HABITACIO LLIT frame

Un cop acaba la temporada d'estiu, aquests hotels badalonins confien a acollir els clients de l'àmbit empresarial de congressos i esdeveniments, com ja ha passat amb el Mobile, la Copa del Rei de Bàsquet o el Festival internacional de curtmetratges Filmets.