Eufòria desfermada en un dia històric

Eufòria desfermada en un dia històric
Montse López
29/05/2023 - 01:45

Badalona - Eufòria desfermada al Rafael Hoteles al rebre el guanyador de les eleccions municipals de Badalona. Xavier Garcia Albiol feia una entrada triomfal en una sala plena de simpatitzants i compareixia assegurant que aquest 28 de maig ha estat 'un dia històric'.

Segons Albiol, ara té una gran responsabilitat per no decebre el seu electorat. Insisteix en què ha esborrat fronteres ideològiques, aconseguint el vot de moltes persones que mai li havien donat suport. El candidat del Partit Popular garanteix que d'aquí a 4 anys, la ciutat serà molt millor i donava les gràcies als més de 50.000 ciutadans que l'han votat.

Com a alcalde, només tinc una prioritat i serà Badalona, només tinc uns caps i són els veïns i veïnes de Badalona

Entre les seves prioritats com a futur alcalde, Garcia Albiol assegura que vol posar ordre a l'administració així com millorar la seguretat, la neteja i el manteniment de carrers i equipaments. Albiol afirma que amb l'estabilitat que li dona la majoria absoluta i amb els recursos econòmics de què disposa l'Ajuntament, vol començar pels problemes del dia a dia. El popular lamenta la situació de deixadesa en què, assegura, es troba ara Badalona i creu que així ho han fet saber els ciutadans a les urnes.

Xavier Garcia Albiol compareix 28M

Teniu la garantia absoluta i total que estarem a l'alçada de les circumstàncies

Garcia Albiol diu vol posar Badalona al mapa i 'situar-la en el lloc que li correspon'. Davant de centenars de persones, després de conèixer més del 90% de l'escrutini que li donava 18 regidors, Albiol va tenir paraules d'agraïment per al veïnat, per al seu equip i per a la seva família. També va tenir un record per al seu pare, qui, creu, 'se sentiria orgullós'.