Exhaurides totes les localitats pels tres concerts de les Nits d'Estiu del Museu de Badalona a l'Anís del Mono

Exhaurides totes les localitats pels tres concerts de les Nits d'Estiu del Museu de Badalona a l'Anís del Mono
Raquel Moreno Escudero
27/06/2023 - 15:25

Badalona - Exhaurides totes les entrades de les Nits d'Estiu del Museu de Badalona a la fàbrica de l'Anís del Mono. Els divendres 7, 14 i 21 de juliol a partir de dos quarts de 9 del vespre i fins les 11 de la nit el públic gaudirà de la música en un entorn carregat d'història, art i anècdotes, que també podrà visitar. En aquesta nova edició hi participen Anthus Quintet, Canela N'Drama i Ellas Music Band. Tres propostes musicals que aniran acompanyades d'una visita guiada patrimonial i històrica a la fàbrica de l'Anís del Mono, vinculada amb l'esclat del modernisme.

Anthus Quintet, serà el primer grup que actuarà el 7 de juliol amb el concert «Love» fent un homenatge al cantant i pianista afroamericà Nat King Cole a través d'arranjaments propis. Amb tocs de swing, latin jazz i balades fascinants, Anthus i el seu grup de jazz pretén que el públic redescobreixi el crooner afroamericà. Segons la crítica especialitzada, Anthus està considerat com una de les millors veus masculines de jazz del país. Assegura que ell fa jazz d'autor, inspirant-se en vivències personals i tractant temes que el preocupen com la violència de gènere o la immigració a les seves peces musicals.

Divendres 14 actuarà Canela N'Drama, amb una proposta farcida de bolero, bossa nova, rumba i pop. Finalment divendres 21 de juliol clourà les Nits d'Estiu la formació Ellas Music Band, tres dones procedents de Bulgària, Argentina i Polònia. Un concert que uneix aquestes cultures i la seva rica tradició musical amb melodies de tot el món omplint de màgia i ritme la nit badalonina. Totes les entrades d'aquest cicle de concerts que es celebra des del 2007 ja estan exhaurides.

nits estiu 2