Èxit al primer torneig de Teqvoly de Badalona

Èxit al primer torneig de Teqvoly de Badalona
Mònica Martín
02/06/2024 - 21:05

Platja del Pont del Petroli, Badalon - Un nou esport arriba a l'estat i concretament ho fa a Badalona, el primer torneig amateur de Teqvoly o de vòlei taula ha aterrat aquest cap de setmana a la platja del Pont del Petroli. Una cita exclusiva pels badalonins que quedaran enamorats d'aquest esport. Una taula corba ocupa el centre del camp i dues parelles d'equips s'enfronten en un esport que barreja el vòlei i el tennis taula.

Durant tot el cap de setmana s'ha disputat el torneig amateur dividit en categoria masculina i femenina. El primer premi valorat en 3.000 € ha marxat en les dues categories cap als Estats Units, un dels països punters de l'esport. Un total d'11 països diferents han participat al torneig de Badalona.

WhatsApp Image 2024-05-31 at 15.00.59 (1)

Molts badalonins i badalonines han volgut provar aquest esport i han aprofitat la taula serigrafiada amb la bandera de la ciutat per animar-se a practicar aquesta nova modalitat. La ciutat de Badalona ja es troba en el mapa del Teqvoly i ara només faltarà trobar els propers campions del Teqvoly Badalona.