Èxit de La Llarga en la seva 17a edició

Èxit  de La Llarga en la seva 17a edició
Paula Reverter
06/06/2023 - 13:04

Badalona - Dissabte es va celebrar la 17a edició de la Llarga, una regata lúdica que ja és tot un clàssic a Badalona i que enguany ha comptat amb clubs d'arreu de Catalunya i fins i tot un de l'estranger que la fa una mica més internacional.
Un total de 300 persones de 16 clubs de rem diferents, 15 catalans i un francès, que van sortir de davant de la platja del Pont d'en Botifarreta arribant fins al port de Badalona i tornant. La Llarga l'organitza el Club Nàutic Bétulo des del seu inici l'any 2005 i rep aquest nom perquè consisteix en un recorregut de 4.000 metres, a diferència de les regates de lliga que solen rondar al voltant de 1.500 m. És per això que els participants requereixen molt esforç físic i mental.
I, a més a més de ser de caràcter esportiu, també té una part de tradició, ja que molts badalonins fa anys que hi participen i és un dia per socialitzar amb aquells amb qui comparteixen afició.
Ara tots els amants del rem hauran d'esperar un any més per la propera Llarga, que sempre se celebra la primera setmana del mes de juny.