Èxit de venda de material escolar gràcies als xecs de 100 euros de la Generalitat

Èxit de venda de material escolar gràcies als xecs de 100 euros de la Generalitat
Judit Larios / Berta Soler
28/08/2023 - 20:59

Badalona - El xec escolar de 100 euros ha avançat enguany la venda de material a les llibreries. Tot i que encara no s'han quantificat el nombre de vals utilitzats fins ara, els comerços ja han notat un increment en les vendes. A Badalona, els xecs es poden fer servir en una cinquantena d'establiments adherits a la campanya.

WhatsApp Image 2023-08-28 at 20.55.40

A falta de xifres del nombre de vals que ja s'han bescanviat, des de la cooperativa Abacus titllen d'èxit la campanya de venda de material escolar. Assenyalen que són nombroses les famílies que ja han comprat tot el necessari per a l'inici de curs i preveuen que les vendes encara s'allarguin, ja que els xecs de la Generalitat caduquen el 30 de novembre.

Els productes més demandats, com cada any, són els llibres de text, les llibretes i material com estoigs o bolígrafs. Enguany, però, els vals també han impulsat la venda d'articles de major import.

WhatsApp Image 2023-08-28 at 20.55.34

Les famílies han rebut molt positivament aquest ajut, tot i que lamenten que només s'adreci als estudiants de primària i no se'n puguin beneficiar els de secundària.

Els vals, destinats a alumnes de primària de centres públics i concertats, es poden gastar en productes de papereria, llibres, motxilles i jocs educatius.