Èxit de participació a la festa major de Sant Crist malgrat els obstacles per a la seva organització

Èxit de participació a la festa major de Sant Crist malgrat els obstacles per a la seva organització
Judit Larios
04/06/2023 - 22:38

Sant Crist, Badalona - L'Associació de Veïns de Sant Crist de Can Cabanyes creu que l'assistència a la festa major del barri, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, ha estat un èxit. Tot i això, lamenten diversos incidents que els han dificultat l'organització de les activitats, inclòs el robatori de material.

La festa major va començar ahir a la nit amb la sardinada i botifarrada popular, que va anar seguida d'una actuació de ball. Es calcula que al sopar s'hi van arribar a arreplegar unes 300 persones. Avui al matí ha estat el torn de l'espectacle infantil i de la xocolatada. I a la tarda, el tradicional festival de sevillanes, amb més d'un centenar de persones de públic.

L'exhibició de sevillanes, però, s'ha hagut d'interrompre durant més de mitja hora per problemes de so. Des de l'associació de veïns denuncien que aquest any havien invertit a comprar altaveus nous, però algú va robar les claus del poliesportiu on s'emmagatzemaven durant la sardinada i els ha robat aquesta matinada. A banda d'aquest incident, critiquen la falta de resposta de l'ajuntament pel que fa a l'atorgament de llicències i el subministrament de material per a les festes.