Èxit de participació en la 12a Caminada Popular Badalona Running- Fem Salut!

Èxit de participació en la 12a Caminada Popular Badalona Running- Fem Salut!
Raquel Moreno Escudero
07/05/2024 - 15:44

Badalona - Prop de 800 persones s'han inscrit a la dotzena edició de la Caminada Popular Badalona Running- Fem Salut per gaudir d'una jornada festiva aquest dimarts practicant exercici físic al litoral badaloní.

FEM SALUT 2

Des del Pont del Petroli i fins el parc de Can Solei i Ca l'Arnús, centenars d'usuaris dels centres d'atenció primària i casals de gent gran no s'han volgut perdre aquesta cloenda de la campanya del passat mes d'abril «Mes de la Vida Activa», emmarcat en el programa Pla d'Activitat Física, Esportiva i Salut, impulsat per la Generalitat. La pràctica de l'activitat física regular és clau per a que els participants s'hagin animat a escollir entre els recorreguts de 2 quilòmetres i mig o 5 a ritme lent o ràpid. La sortida ha estat prèviament amenitzada pels mateixos professionals de la salut amb coreografies que els usuaris han ballat al ritme de la música, seguit d'un escalfament conjunt. Una activitat que els permet socialitzar, gaudir de l'entorn i moure el cos. Ho ha explicat el coordinador d'infermeria del CAP de Nova Lloreda, Raúl Porras.

Una passejada organitzada per l'Ajuntament de Badalona, BSA, l'Atenció Primària Metropolitana Nord de l'ICS, i l'Associació Badalona Running.

FEM SALUT