Èxit del primer campus de bàsquet '3+tu'

Èxit del primer campus de bàsquet '3+tu'
Albert Guerra
13/07/2023 - 20:19

Banyoles - Estem a ple juliol i això significa que no hi ha competicions oficials de bàsquet. Però no vol dir que s'aturi la pilota taronja, ja que el més habitual en aquesta època de l'any és triar entre una oferta cada vegada més gran de campus. Avui toca parlar de l'últim en arribar, el «3 MÉS TU», un campus creat per un trio de badalonins formats a la Minguella.

Un campus ubicat a la casa de colònies del Vilà, a tocar de l'Estany de Banyoles. El parador és idíl·lic per acollir la primera edició del «3MésTU», que ha comptat amb una quarantena de participants entre les categories de mini i júnior. Està organitzat per tres badalonins com són Armand Albarrán, Jaume Sala i Sergi Costa, que han culminat un projecte personal que fa temps que ja s'està gestant. Així ho explica el Jaume:

Ni la calor ni la set han frenat les ganes de bàsquet en un campus que ha combinat activitats a pistes exteriors amb la interior del pavelló de Banyoles. Entre cistella i cistella, una mica de piscina i activitats com karaoke per trencar la dinàmica. Un èxit entre la quitxalla, com ara l'Aina i el Roger:

Important pels jugadors també ha estat comptar amb la presència d'un jugador professional com és Sergi Costa, qui ha transmès de primera mà les seves experiències a la lliga LEB OR:

El campus acaba aquest dissabte i està clar que malgrat ser la primera edició, ha estat tot un èxit entre jugadors i famílies.

SISISISIS