Fallen els aparells de climatització a la Piscina Municipal del Centre

Fallen els aparells de climatització a la Piscina Municipal del Centre
Àlex Sisó
15/01/2024 - 20:12

Badalona - Tornen els problemes amb els aparells de climatització a les instal·lacions de la piscina municipal Mireia Belmonte. Així ho confirma el govern local, des d'on asseguren que ja tenen sobre la taula un projecte de rehabilitació de l'equipament per resoldre, d'una vegada per totes, les incidències de manteniment que s'arrosseguem des de fa anys.

Un projecte de reparació que l'executiu local preveu engegar durant els pròxims mesos. Destaquen que els problemes de climatització actuals afecten només la temperatura ambiental de l'edifici i no a la temperatura de l'aigua. Recordem que a mitjans del passat mes de novembre els problemes en la màquina deshumectadora van afectar la sensació tèrmica de l'aigua, una incidència que des del govern asseguren que ja s'ha reparat.

A banda de reparar els aparells de climatització, el projecte que prepara el govern també preveu rehabilitar els vestidors, la façana i la coberta. També renovar les vidrieres que donen a la banda de mar, per tal de contribuir a la millora de la climatització de l'edifici. Ara s'està treballant d'una forma intensa per poder tenir el projecte enllestit de cara a l'estiu i començar les obres en els pròxims mesos.