FAMPAS Badalona reclama al govern equipaments alternatius on poder fer natació durant les obres de la piscina municipal

FAMPAS Badalona reclama al govern equipaments alternatius on poder fer natació durant les obres de la piscina municipal
Berta Soler Mercader / Martí Vinyes Rius
12/02/2024 - 20:58

Badalona - La Federació d'Associacions de Pares i Mares de Badalona reclama al govern que ofereixi alternatives a les famílies i escoles que es veuran afectades pel tancament per obres de la piscina municipal Mireia Belmonte al setembre. Amb tot, celebren que es realitzin per fi millores integrals a l'equipament, i no petits arranjaments com, segons diuen, s'havia fet fins ara.

Reclamen que l'Ajuntament els presenti opcions on poder fer natació entre els dotze i quinze mesos que es preveu que durin les obres de remodelació. Asseguren que van assabentar-se a través dels mitjans i que, de moment, no han rebut cap proposta per part del govern.

La Núria Sabater és secretària de la junta de FAMPAS Badalona:

Unes tasques que, recordem, l'executiu preveu que comencin al setembre i que arriben per l'estat precari en què es troba la piscina, amb problemes de climatització, humitats i maquinària desfasada, entre d'altres. De fet, des de FAMPAS creuen que era essencial reformar les deficiències que patien molts usuaris de l'equipament. Asseguren que han arribat a veure infants amb neoprè per evitar constipar-se.

Ho explica la Núria:

La Federació preveu reunir-se en assemblea el pròxim 23 de febrer per calcular el nombre aproximat d'usuaris i escoles afectades per les reformes de la piscina municipal Mireia Belmonte.