Fatou Pouye, la 3a baixa de la nova Penya

Fatou Pouye, la 3a baixa de la nova Penya
Ferran Vinaixa
20/06/2024 - 01:15

Badalona - El nou projecte del femení de la Penya per debutar a la Lliga Femenina 1 comença a agafar forma. Un cop renovat el tècnic Jordi Vizcaíno hem començat a conèixer les primeres renovacions, el primer fitxatge i lògicament també les primeres baixes.

3 baixes
Les 3 baixes de la Penya

Aquest dimecres hem conegut la tercera baixa de cara al nou projecte verd-i-negre. Es tracta de l'aler senegalesa Fatou Pouye, jugadora decisiva per assolir l'ascens, sobretot en el seu paper a la final a 4 jugada a Estepona. La primera baixa confirmada a principis de mes va ser l'aler estatunidenca, Nukiya Mayo, una anotadora nata que va fer aixecar més d'una vegada el Palau Olímpic amb els seus triples. La va seguir una jugadora molt estimada per l'afició, la pivot russa Marita Davydova, que ha estat dues temporades consecutives defensant els colors del Joventut.

Dimarts el club va anunciar la renovació de Deva Bermejo, una jove estrella de present i de futur que se sumava a les anteriorment renovades Alima Dembelé, i Inés Santibáñez. Entremig coneixíem el primer fitxatge, la pivot belga Serena-Lynn Geldof.