Feliz fa el què vol i decideix, un dia més, amb un triple (78-81)

Xavi Ballesteros
11/02/2024 - 19:18

Vitòria - El Joventut ha guanyat a Vitòria amb un triple de Feliz al darrer minut quan més pressió hi havia amb 78-78. Els vitorians han errat dos triples per forçar la pròrroga i la Penya encadena la cinquena victòria seguida. La Penya ha començat amb molt encert amb Tomic dominant en atac i Vives fent una exhibició tan en la defensa sobre Howard com anotant tres triples seguits. Els verd-i-negres ha anat augmentant la diferència fins a agafar 15 punts (24-39). El despertar de Howard ha donat vida als vitorians abans del descans (36-43). Al tercer quart una tècnica a Duran ha situat els locals a un punt (51-52).

RS527308_
Andrés Feliz / ACBPHOTO

Però Feliz ha assumit galons per retornar avantatge a la Penya que ha agafat 11 punts. Semblava que era definitiu però els d'Ivanovic han començat a retallar la renda fins a empatar el matx a 1:25 pel final (78-78). Ha estat llavors quan Feliz ha demanat la pilota i ha clavat un triple decisiu mentre els vitorians han errat els dos que s'han jugat per forçar la pròrroga.

Aquest dilluns a la tarda (17.30h) es farà un entrenament a porta oberta a tots els aficioniats de forma gratuïta aprofitant que molts nens i nenes tenen festa a l'escola.