Fernando Carrera, PSC: 'A l'Ajuntament, ara tenim més capitans que mariners'

Fernando Carrera, PSC: 'A l'Ajuntament, ara tenim més capitans que mariners'
Mar Martinez
18/06/2024 - 14:53

Casa de la Vila, Centre - L'any de la decepció i les promeses incomplertes. Així defineix el Partit dels Socialistes, situat a l'oposició al govern de Badalona, l'any de mandat del Partit Popular, amb Xavier Garcia Albiol al capdavant. El més greu per al PSC és que el govern del PP no hagi aconseguit endreçar la situació administrativa de l'Ajuntament de Badalona, tot i la contractació d'un gerent i de càrrecs directius.

'Ahir l'alcalde assegurava haver donat la volta a la situació caòtica de l'Ajuntament i la realitat és que no, que l'Ajuntament funciona pitjor que mai. Ho diuen els sindicats, els funcionaris i la gent que treballa a l'Ajuntament' -ha explicat el president del Grup municipal del PSC, Fernando Carrera. 'Ara mateix tenim més capitans que mariners', ha dit Carrera, en relació amb la contractació d'un gerent a l'administració local i de personal directiu.

En matèria de seguretat, el PSC diu que el govern ha parlat de la cinquantena de nous agents incorporats, però no d'aquells que han marxat. Diu que el govern utilitza el tema de les ocupacions per fer titulars, perquè parla de les que ha aconseguit aturar -més d'un centenar-, però no de les tres-centes que, segons dades del PSC, s'han consumat a Badalona.
Els socialistes també han destacat que el govern estigui cobrant una nova taxa de residus mentre, diu, la neteja a la ciutat continua sent la mateixa, perquè no se n'ha tancat el contracte.

La manca de planificació en serveis socials és un altre dels temes que ha posat sobre la taula, així com la manca d'informació sobre projectes com la remodelació de la piscina del centre, la creació de nous dipòsits fluvials o la celebració d'un festival d'estiu.

PSC FERNANDO CARRERA BALANÇ 1 ANY ALBIOL PP
Foto: Badalona Comunicació.

El PSC, que va donar suport als pressupostos presentats pel govern dels populars, diu que ara està en contacte directe amb l'alcalde per fiscalitzar-ne les inversions, tot i que no n'ha donat més detalls.