Festuc Teatre torna al Círcol amb 'La Llàntia Meravellosa'

Festuc Teatre torna al Círcol amb 'La Llàntia Meravellosa'
Sílvia Villarroel
19/02/2024 - 16:00

Badalona - La companyia Festuc Teatre torna al Círcol de Badalona amb l'obra 'la Llàntia meravellosa' el pròxim 24 de febrer. Es mostren contents i satisfets d'actuar per quarta vegada en aquest teatre de la ciutat, un espai que genera, segons diuen, màgia i proximitat amb el públic.

Un espectacle teatral de titelles per a nens i nenes, inspirat en el conte d'Aladí i les seves aventures al desert. En aquesta ocasió, però, explica la història d'una nena, la Nur, i el geni de la llàntia com a protagonistes. Des de Festuc Teatre, Pere Pàmpols, el director artístic i logístic de la companyia manifesta que amb aquesta obra, també volen fer reflexionar als adults.
El geni de la llàntia és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant això, es troba a una nena que no anhela cap d'aquestes coses i només vol complir el seu únic desig: que la seva mare es curi del càncer que pateix. Una obra trepidant, afirma Pàmpols, on la música en directe, els canvis d'escenografia i la llum acompanyen en tot moment els protagonistes.
Un espectacle que ens parla dels desitjos, de l'acceptació i de l'amor, que arriba al Círcol el pròxim dissabte 24 de febrer a les 17hde la tarda, després de més de dues-centes funcions en tres anys arreu de l'estat.