Filmets estrena 'Això no és Disneyland', el documental protagonitzat per alumnes de l'Institut Enric Borràs

Filmets estrena 'Això no és Disneyland', el documental protagonitzat per alumnes de l'Institut Enric Borràs
Àlex Sisó
20/10/2023 - 21:42

Badalona - El Teatre Zorrilla ha acollit aquesta tarda l'estrena del documental 'Això no és Disneyland', elaborat per una desena d'alumnes de l'Institut Enric Borràs de Badalona. Es tracta d'una producció de quatre minuts que ha comptat amb el suport de Badalona Comunicació i que forma part del programa Salto del Eje, que promou la creació cinematogràfica com a eina de transformació social.

salto eje filmets

A l'obra, els cinc protagonistes expliquen la realitat que viuen al barri de la Salut i quines són les coses que caldria millorar. Tots ells exploren les seves emocions i la seva manera d'entendre la vida. Expliquen qui són, què esperen del futur i com és la seva realitat al barri. Una realitat que, asseguren, no sempre és tan fantàstica com el món Disney.

makin gof

Els alumnes han estat acompanyats durant el procés per professionals del món audiovisual, un fet que des de l'Institut Enric Borràs valoren com una gran oportunitat d'aprenentatge. Consideren que ha estat una experiència transformadora que els ha fet créixer com a persones. Per als adolescents que han participat en el projecte, avui és un dia molt especial i estan molt il·lusionats de poder veure's a la pantalla gran. Tots coincideixen en el fet que el projecte s'hauria de tornar a repetir, ja que els ha permès perdre la por a la càmera i conèixer nous amics.