Fora de casa no hi ha manera

Fora de casa no hi ha manera
Ramon Duran
22/10/2023 - 18:16

Badalona - El CF Badalona ha perdut al camp del cuer, l'UE Rapitenca, per 2 gols a 1 i ha tornat a sentir la sensació d'impotència per no poder puntuar fora de casa. Ha estat la quarta sortida consecutiva dels escapulats des que va començar el campionat de lliga sense puntuar. Els locals, molt necessitats de punts han sortit amb molta intensitat durant els primers 25 minuts, però sense generar ocasions de gol. A partir d'aleshores, el Badalona s'ha fet amb les regnes del matx i ha aconseguit forçar diverses ocasions per marcar, que per culpa del porter local, Dan Reverté, no s'han pogut concretar per les grans aturades de l'arquer.
A la segona part, els tarragonins s'han avançat només començar lgràcies a una diana de l'exescapulat Airam Benito. Al minut 75, Wallid Medddeb de penal ha empatat per l'equip de Santi Álvarez, però pràcticament al minut 90, un cop més Airam Benito ha tornat a posar per davant la Rapitenca, en una acció on la defensa badalonina no ha estat gens encertada.

Ha estat un partit ple d'intensitat, en moltes ocasions fins i tot amb accions fora del reglament , amb insults des de la graderia principalment cap al davanter del Badalona Wallid Meddeb, que també ha estat agredit en diverses ocasions, també quan la pilota no estava en joc.

Però tot plegat no ha de servir com excusa per qualificar de molt dolent el balanç del Badalona fora de casa aquesta temporada, i que caldrà esmenar a curt termini perquè les conseqüències no siguin més profundes.