Garcia Albiol assisteix a la mobilització contra l'amnistia de Sevilla

Garcia Albiol assisteix a la mobilització contra l'amnistia de Sevilla
Sara Nicolás
13/11/2023 - 12:35

Badalona - Imatge: Perfil X @Albiol_XG

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, participava ahir a la manifestació de Sevilla contra l'amnistia. Garcia Albiol responia així a una de les 52 crides a la mobilització promogudes pel PP d'Alberto Núñez Feijóo sota el lema «España no se rinde».

El popular va viatjar a Sevilla per acudir a la gala dels Premis Especials dels Latin Grammy, on l'empresari badaloní Enrique Tomás presentava els seus productes. Al migdia, es manifestava a la capital andalusa contra l'amnistia. Àlex Montornès recordava a la Tertúlia del Badalona Matí que és la segona vegada que l'alcalde es mobilitza en contra dels pactes per a la investidura del PSOE amb els partits independentistes. El líder dels republicans a Badalona assegura que amb aquesta assistència Garcia Albiol demostra que el Badalonisme si té ideologia.

Rosa Bertran, regidora del govern de Garcia Albiol, responia defensant la diferència entre la ideologia de l'alcalde i la feina que fa per Badalona. Montornès, però, assenyala que Garcia Albiol té segrestada la veu de molts independentistes que el van votar.