Garcia Albiol vol un gerent professional 'que voti el que vulgui'

Garcia Albiol vol un gerent professional 'que voti el que vulgui'
Montse López
29/05/2023 - 12:52

Badalona Comunicació - Xavier Garcia Albiol accelerarà la millora de la neteja i el manteniment de carrers i equipaments adreçant-se directament amb les empreses mentre es treballa en el nou contracte. El que serà el nou alcalde de Badalona ha parlat de les seves prioritats en una entrevista al Badalona Matí de Ràdio Ciutat.

Garcia Albiol assegura que el 2024 Badalona tindrà un nou pressupost que permeti resoldre els problemes del dia a dia de la ciutat. I els 18 regidors que tindrà, li permetran fer-ho. Pel que fa a la seguretat, Albiol insisteix en què reformarà la comissaria de la Guàrdia Urbana i en construirà una de nova a Sant Roc.

La manca d'instal·lacions esportives són una altra de les seves preocupacions. Per això, tirarà endavant el projecte de la nova piscina a l'antiga fàbrica Focus però també ha anunciat un nou complex que aculli altres disciplines esportives. De moment, no ha concretat on es construirà, però Albiol assegura que estudia dos emplaçaments per fer-ho.

Si no faig la piscina municipal nova no serà perquè m'ha bloquejat ningú, serà perquè soc un incompetent

Una altra de les prioritats del candidat popular és posar ordre a l'administració. Garcia Albiol assegura que, per fer-ho, vol un lideratge professional a través d'un nou gerent. Diu Albiol, sigui del partit que sigui.

Jo vull un gerent a l'Ajuntament que sigui professional, que voti el que vulgui, vull que vingui a posar ordre a la casa

Pel que fa al judici pendent pel cas de les antenes de telefonia, Garcia Albiol està convençut que quedarà impune. Reitera que ja ha presentat tota la documentació pertinent i recorda que l'any 2012 ja va haver d'anar a judici acusat de xenofòbia i en va quedar absolt.