Lorenzo Giustino es corona campió de l'ITF Audax Badalona 2024

Lorenzo Giustino es corona campió de l'ITF Audax Badalona 2024
Albert Guerra
24/03/2024 - 15:39

Badalona - El tennista nascut a Nàpols Lorenzo Giustino s'ha proclamat campió de l'ITF Audax Badalona Open 2024 després de vèncer en la gran final Àlex Martí en tres sets per 6-3, 4-6 i 3-6. El partit va durar gairebé 3 hores i va comptar amb la presència de més de 300 espectadors. El partit, recordem, es va poder veure en directe per Televisió de Badalona. D'aquesta manera es clou una competició que també ha servit per donar a conéixer la ciutat.

No hi cabia ni un ànima a la pista 10 del Tennis Club Badalona. Expectació màxima en una final entre Giustino i Martí que no va decebre. Començava millor el tennista barceloní, un fet que li va valer per imposar-se en el primer set. Però a partir de llavors, Giustino, que viu a Badalona des de fa més de 10 anys, va fet un pas endavant i va anar clarament de menys a més. L'italià va empatat el matx i se'l va acabat emportant en un tercer set pletòric:

Lorenzo Giustino

Èxit de Giustino a la terra batuda i també d'un torneig que tornava 10 anys després. Dubtes dissipats en una edició que ha suposat un èxit d'assistència a les pistes, amb més de 60 tennistes, i també a les grades amb l'afluència de públic i del 'Village' durant la setmana:

Joan Balcells i Xavier Garcia Albiol

La final dels dobles la van guanyar la parella formada per l'anglès Jay Clarke i l'italià Augusto Virgili, que es van imposar a Alejo Sanchez i Ryan Nijboer en tres sets per 6 a 3, 4 a 6 i 11 a 9.