Badalona activa aquest dijous l'operatiu Grèvol per reforçar la seguretat als eixos comercials

Badalona activa aquest dijous l'operatiu Grèvol per reforçar la seguretat als eixos comercials
Silvia Villarroel
19/12/2023 - 21:22

Badalona - Aquest dijous s'activa oficialment l'operatiu Grèvol, el dispositiu policial conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana que reforça la seguretat als eixos comercials de la ciutat. Des de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra recomanen a la gent gran que no vagi sola a retirar diners en efectiu al caixer, no publicitar a les xarxes socials que estem fora de vacances i extremar les precaucions amb les compres online.

compres online targeta credit

Tot i que l'operació Grèvol es posa en marxa aquest dijous, des del Black Friday ja s'ha començat una campanya prèvia de vigilància uniformada i de paisà als nuclis comercials. Des de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra afirmen que aquesta policia de proximitat intenta evitar durant aquestes dates sobretot els petits furts.

  • Artur Matamoros, qui és el coordinador, n'ha parlat al Badalona Matí:

Constata que, a més d'aquests petits furts sense violència, hi ha una altra modalitat important com són els robatoris de les pertinences als vehicles privats. Recomanen no deixar les compres al maleter del cotxe durant aquests dies. Matamoros diu que l'estadística de robatoris dins dels establiments comercials s'estabilitza durant tot l'any i no hi ha cap període que es dispari més que un altre. També el dia 25 de cada mes, coincidint amb la data de cobrament de les pensions, Mossos d'Esquadra compta amb un dispositiu activat durant tot l'any, però reforçat aquests mesos, que vigila els perímetres de les entitats bancàries.