Guanyar per seguir somiant en la Copa

Guanyar per seguir somiant en la Copa
Ferran Vinaixa
29/12/2023 - 13:18

Badalona - La Penya ha de guanyar al Baxi Manresa al Nou Congost si vol anar a la Copa del Rei aquesta temporada. Els del Bages són un rival directe de cara a l'objectiu de la Copa. Malgrat que Manresa i Joventut compten amb el mateix balanç de 8 victòries i 7 derrotes, ara per ara els de Pedro Martínez ocupen la setena posició i els de Carles Duran la novena, però amb l'averaix en negatiu. Els verd-i-negres depenen de si mateixos per anar a la Copa, però han de guanyar avui al Nou Congost i després fer-ho a Tenerife el dia de Reis. Un repte que accepten amb ganes a la plantilla verd-i-negre.

EQUIP_PRETEMPORADA

Anar a la Copa del Rei és un dels objectius de la temporada per la Penya. Pel tècnic Carles Duran, però, l'equip ha de jugar millor que en els darrers partits i sobretot, defensar millor.

CARLESDURAN_PRETEMPORADA

En les pròximes dues jornades hi ha 4 places per anar a la Copa del Rei en joc i fins a 10 equips que hi opten a més o menys mesura. Ja la tenen assegurada Real Madrid, Unicaja, València Bàsquet i Barça, i es jugaran les altres 4 l'UCAM Múrcia, Gran Canaria, Manresa, Baskonia i Penya, i amb menys opcions Tenerife, Saragossa, Girona, Obradoiro i Bilbao Basket.