Guanyem lamenta que no se'ls hagi tingut en compte en la gestió de la crisi del carrer Canigó

Guanyem lamenta que no se'ls hagi tingut en compte en la gestió de la crisi del carrer Canigó
Àlex Sisó
22/02/2024 - 21:28

Badalona - Guanyem Badalona lamenta que l'executiu local no els hagi donat cap espai, segons afirmen, per poder contribuir i aportar idees en la gestió de la crisi provocada per l'esfondrament al carrer Canigó.

La presidenta del grup municipal de Guanyem, Dolors Sabater, considera que el govern d'Albiol hauria d'haver convocat una comissió amb la resta de regidors, que no formen part del govern, per abordar la situació. Assegura que el fet que hi hagi poques famílies que hagin requerit els serveis socials, ha estat gràcies a la posada en marxa d'una potent xarxa de solidaritat ciutadana i familiar. Un fet que valora molt positivament. Així i tot, assegura que l'alberg per a emergències socials que l'anterior govern havia projectat a Pep Ventura, i que l'actual govern va tirar enrere, hauria anat molt bé per acollir les famílies afectades del carrer Canigó.

Sabater fa una crida a convocar de manera urgent el consell de l'habitatge per abordar la problemàtica que Badalona pateix des de fa anys en aquest àmbit.