Guanyem Badalona vol accelerar l'inici de la modernització de l'Ajuntament

Guanyem Badalona vol accelerar l'inici de la modernització de l'Ajuntament
Judit Larios
23/05/2023 - 18:20

Badalona - Guanyem Badalona es compromet a acabar el procés d'estabilització dels treballadors municipals en menys de tres mesos si obté l'alcaldia. La formació també garanteix un increment de la plantilla que, assenyala, és obligatòria per llei.

Dolors Sabater recorda que va ser la seva formació la que va impulsar la comissió de modernització de l'Ajuntament. Lamenta que, tot i haver aconseguit l'acord de tots els partits, els governs posteriors al seu mandat no han aplicat cap de les conclusions. Per això, la número 2 de la llista de Guanyem, Alba Blanco, urgeix a estabilitzar la plantilla per engegar el procés de modernització.

No podem allargar-lo fins el que la llei ens permet, que és el 2024. S'ha de dur a terme ja perquè els treballadors de l'Ajuntament mereixen poder tenir el seu lloc de treball consolidat.

Una altra prioritat per a Guanyem serà la creació de la gerència municipal i la separació de l'equip tècnic i el polític. Per agilitzar la burocràcia, també preveu l'elaboració d'una nova relació de llocs de treball, la digitalització de l'administració i la descentralització als barris.