Guanyem demana aturar l'aprovació del Catàleg de camins d'ús públic assegurant que està incomplet

Guanyem demana aturar l'aprovació del Catàleg de camins d'ús públic assegurant que està incomplet
Sara Nicolás / Laura Valverde
08/05/2024 - 18:34

Badalona - Guanyem Badalona insta a la suspensió del Catàleg de camins d'ús públic que el passat mes d'abril va aprovar-se al ple municipal. Ho fa a través d'un document d'al·legacions on assegura que la proposta aprovada inicialment és insuficient i demana incorporar una quarantena de camins i senders d'ús públic a l'inventari. Recordem que el catàleg aprovat el passat 2 d'abril comptava amb un total de 12 camins rurals.

La regidora de Guanyem Badalona Dolors Sabater va abstenir-se durant la votació per a l'aprovació del Catàleg de camins d'ús públic i l'inventari de camins municipals. Des del grup municipal consideren que la proposta del govern local no té en compte totes les fonts consultables i que, per tant, està incompleta. D'aquesta manera, lamenten que l'omissió d'aquests camins a l'inventari podria desprotegir-los i privar la ciutadania del seu ús. El tancament del Camí de Can Mas durant el confinament n'és un exemple.

CAMÍ CAN MAS
Tancament del Camí de Can Mas l'any 2021

A més d'aturar l'aprovació, el grup municipal sol·licita que es convoqui el Fòrum de Medi Ambient i que es permeti la participació ciutadana. Precisament aquest dijous està previst que els Verds Badalona també presentin al·legacions per aturar l'aprovació del catàleg de camins actual.