Guijarro promet viatges gratuïts per anar a Can Ruti i també transport gratuït per a joves badalonins

Guijarro promet viatges gratuïts per anar a Can Ruti i també transport gratuït per a joves badalonins
Jordi Ribàs
23/05/2023 - 20:48

Centre, Badalona - El partit socialista ha anunciat la seva darrera proposta pel que fa al transport públic: viatges gratuïts per anar a Can Ruti, i també transport gratuït per a tots els joves d'entre 16 i 30 anys empadronats a Badalona.

Així ho ha fet públic l'equip del socialista Rubén Guijarro, que ha rebut aquest dimarts a la tarda el primer secretari del PSC, Salvador Illa, en una ruta pels comerços del centre de Badalona. Ha estat en aquesta trobada, doncs, quan l'alcaldable Guijarro ha promès, de cara el proper mandat, destinar 46 milions d'euros a fer gratuïts alguns viatges en transport públic a la ciutat. Per una banda, Guijarro proposa que anar i tornar a l'Hospital Germans Trias i Pujol sigui totalment gratuït en autobús, i per l'altra, també proposa una bonificació total a tots els transports per a joves empadronats a Badalona.

Cobertura total al transport públic per totes les persones entre 16 i 30 anys empadronades a Badalona. I una cosa més: amb aquests 46 milions farem transport gratuït a Can Ruti

Els socialistes calculen que la bonificació del transport públic per a joves pot arribar a beneficiar fins a 25.000 famílies de Badalona.