Guijarro proposa destinar 4,5M€ a la gent gran amb un pla de vacances municipals i entrada gratuïta als equipaments

Guijarro proposa destinar 4,5M€ a la gent gran amb un pla de vacances municipals i entrada gratuïta als equipaments
Jordi Ribàs
17/05/2023 - 14:03

La Salut, Badalona - Equipaments gratuïts i un pla de vacances municipal. Aquestes són les darreres propostes dels socialistes destinades a la gent gran de Badalona. Per una banda, volen destinar 2 milions d'euros per tal d'obrir les portes, gratuïtament, de les piscines del Centre, de Sistrells i de Llefià, així com la resta d'equipaments esportius i culturals de la ciutat. I per l'altra banda, Rubén Guijarro també proposa destinar 2,5 milions d'euros a crear un pla de vacances municipal per als majors de 65 anys.

Guijarro concreta que les vacances municipals seran viatges seran d'entre 4 i 7 dies i els preus seran de màxim 859 euros, en funció de les pensions de jubilació. El seu objectiu, diu, és aconseguir que totes les persones grans puguin tenir almenys una setmana a l'any de vacances, sigui quina sigui la seva condició econòmica.

El PSC de Badalona ha presentat aquestes mesures des de la carpa que han muntat els socialistes a La Salut aquest dimecres al matí, dia de mercat dels encants a Llefià, i a tocar de la rotonda amb l'escultura en honor a Ernesto Che Guevara.