Guijarro vol crear 'BDN Serveis Municipals', una empresa municipal per gestionar els equipaments

Guijarro vol crear 'BDN Serveis Municipals', una empresa municipal per gestionar els equipaments
Jordi Ribàs
18/05/2023 - 19:48

Pomar, Badalona - BDN Serveis Municipals. Així es dirà, si Rubén Guijarro torna a ser alcalde, la nova empresa municipal que s'haurà de fer càrrec del manteniment i de les inversions dels equipaments de la ciutat, especialment els esportius. Aquesta és la fórmula que, segons el candidat socialista, servirà per oferir un servei àgil i eficaç després d'anys d'un manteniment deficitari.

Impulsarem una empresa municipal que doni servei efectiu i àgil les 24 hores dels set dies de la setmana i que a més pugui gestionar les inversions

Guijarro assegura que aquesta serà una de les seves prioritats en el proper mandat, i afirma que els socialistes ja tenen molt avançada l'estructura de la nova empresa municipal. Un dels primers passos previstos és el trasllat de les inversions en equipaments a 'BDN Serveis Municipals', que sumen aproximadament uns 40 milions d'euros.

guijarro equipament 2

Els socialistes han aprofitat aquest acte per fer entrega d'una medalla a l'equip prebenjamí del C.D. Pomar, que tot just acaben de guanyar la lliga.