Guijarro vol repetir com a alcalde i evitar “perdre més trens” per la inestabilitat política

Guijarro vol repetir com a alcalde i evitar “perdre més trens” per la inestabilitat política
Jordi Ribàs
19/05/2023 - 20:25

Espai Titus, Badalona - El PSC de Badalona assegura que Can Ruti continuarà sent el principal pol biomèdic de Catalunya, i que no es deixarà avançar per altres ciutats com L'Hospitalet. En un dinar amb empresaris badalonins, també s'ha reivindicat com el partit que pot liderar quatre anys d'estabilitat política.

Davant d'una cinquantena d'empresaris badalonins, l'alcaldable socialista Rubén Guijarro ha lamentat que la inestabilitat política de la ciutat, diu, ha fet perdre diverses oportunitats per fer-la créixer econòmicament. Guijarro ha promès aportar estabilitat i més impuls econòmic, especialment amb el Hub de les Tres Xemeneies, la zona del canal del Gorg, la renovació dels polígons del Sud i blindant el pol biomèdic de Can Ruti.

S'han perdut trens a causa de la inestabilitat política dels darrers anys. Per això vull continuar liderant l'estabilitat que hem portat els darrers 18 mesos'

Al dinar també hi ha assistit la presidenta del Congrés dels Diputats, la socialista Meritxell Batet, qui assegura que Guijarro representa la política útil i el lideratge necessari per aconseguir majories transversals.

Guijarro representa la política útil i en aquest sentit té capacitat per aconseguir acords amplis i majories transversals.

Els socialistes també han posat en valor el motor econòmic que suposen els empresaris badalonins, posant com a exemple les empreses Enrique Tomás, Audax, el grup La Pau o Tusgsal.