Guillem Vives estarà de baixa unes 6 setmanes

Guillem Vives estarà de baixa unes 6 setmanes
Ferran Vinaixa / Xavi Ballesteros
28/12/2023 - 14:30

Badalona - El base de la Penya Guillem Vives estarà de baixa més temps de les 4 setmanes que s'havia pensat en un inici. El club verd-i-negre està estudiant el mercat per reforçar-se amb un base per tota la temporada.
Vives té una fractura al dit gros de la mà dreta que ja li va impedir jugar contra el Madrid en lliga i contra el Venècia el dia de Sant Esteve. El base barceloní va ser operat de la fractura i tot i que des del club no volen posar data pel seu retorn a les pistes, es preveu que podria estar almenys 6 setmanes més a partir d'ara per poder tornar a la normalitat. El mateix jugador, però ha assegurat el doctor que l'ha operat tampoc ha posat data al seu retorn.

feliz semi eurocup
Andrés Feliz

La Penya haurà de sobreviure amb Feliz o Andrews com a base, fitxar un tercer base pel que queda de temporada i quan torni Vives reordenar posicions. Quan en Guillem torni a jugar, la intenció és que Feliz i Andrews juguin en la posició de 2, i que Busquets i Kraag facin un pas endavant en la posició de 3.

KRAAG_CISTELLA
Yannick Kraag


Mentrestant Vives va estar amb els seus companys el dia de Sant Esteve en el darrer partit d'Eurocup. Va valorar molt positivament la classificació virtual de l'equip pel play-off de la competició, però adverteix que aquest divendres al Nou congost han de fer molt bé les coses si volen continuar tenint opcions d'anar a la Copa del Rei de Màlaga.

capitans
Els 3 capitans del Joventut


La Penya necessita guanyar al Manresa aquest divendres per anar a la Copa, ja que els del Bages són un rival directe de cara a aquest objectiu de la temporada. El següent pas serà guanyar també a Tenerife el dia de Reis per poder repetir la participació en la Copa del Rei.