Quines són les disfresses que marcaran tendència aquest Halloween 2023?

Quines són les disfresses que marcaran tendència aquest Halloween 2023?
Laia Martínez / Núria Rodríguez
30/10/2023 - 17:20

Badalona - Arriba la nit més fantasmagòrica de l'any. Demà, 31 d'octubre, dues tradicions conflueixen. La tardor és una d'aquelles èpoques on la gastronomia més tradicional de la Castanyada s'uneix amb l'ambient més fosc i terrorífic del Halloween. I és que grans i petits busquen les disfresses més originals i monstruoses per a celebrar la Vigília de Tots Sants.

HALLOWEEN 3

Cada vegada hi ha més ciutadans que decoren les seves llars amb elements de Halloween, com carabasses, i es vesteixen per a l'ocasió. Segons la botiga de disfresses Naty, del barri de Sistrells, la tendència torna a repetir personatges d'altres anys.

Tendències:

Parlem, per exemple, del personatge de la Dimecres Addams a Wednesday, que és un dels més demanats. Mai fallen, però, les disfresses de bruixa, esquelets o l'assassí diabòlic Chucky.

Túniques, capes, barrets... depèn del tipus de disfressa que es vulgui representar

Però els petits i joves no són els únics que es disfressen. L'ambient temàtic cada cop està més arrelat, amb rutes i túnels del terror, i això fa que els adults també vulguin gaudir d'aquesta nit tan especial. De fet, aquest cap de setmana per als carrers s'han vist famílies que vestien amb elements decoratius propis de Halloween.

És una celebració que, més enllà de la disfressa, la ciutadania aprofita per utilitzar maquillatge i aplicar-se efectes especials amb pròtesis i làtex, per convertir-se, per exemple, en zombis de Walking Dead o The Last Of Us.

HALLOWEEN 4

Això sí, l'OCU alerta que cal tenir en compte la qualitat dels productes que s'usen: han de ser certificats i d'un bon nivell. Disfresses Naty fa uns 30 anys que venen aquest producte estrella durant totes les èpoques de l'any, sigui Nadal, Halloween o Carnestoltes.

📻 En aquest enllaç, poden recuperar l'entrevista sencera (minut 39), feta al Badalona Matí el dilluns 30 d'octubre.