Homenatge al fotògraf badaloní Jordi Isern

Homenatge al fotògraf badaloní Jordi Isern
Laia Martínez
07/09/2023 - 20:50

Badalona - El llegat del fotògraf Jordi Isern queda immortalitzat en un llibre dissenyat i publicat pel seu germà Albert, com a homenatge tres anys després de la seva mort. El Museu de Badalona ha estat l'escenari aquesta tarda de la presentació del llibre 'Jordi Isern: el germà, l'amic, el fotògraf... compartint vida', acompanyat per tots els seus amics, familiars i coneguts.

LLIBRE JORDI ISERN ALBERT
JORDI ISERN ALBERT LLIBRE OK

El llibre comença amb la cita 'una fotografia val més que mil imatges', com a metàfora de com una mateixa fotografia pot mostrar tantes històries.

LLIBRE ISERN JORDI ALBERT

És un llibre que no està a la venda. En dissenyar-lo, assegura Albert Isern, ha rememorat i reviscut tota una vida plegats. En aquest sentit, és un magazine dedicat al seu germà, qui va morir el 7 de setembre de 2020, i a la seva gran tasca fotogràfica.

Albert Isern - Dissenyador i autor del llibre

Els dos germans van compartir vida i món professional. I és que als anys 70 van impulsar un estudi, el Freelance Isern Study, on combinaven fotografia i disseny.

Albert Isern - Dissenyador i autor del llibre

És un llibre molt humà, segons defineix Isern, ple de vivències, sensacions i anècdotes visuals que han anat compartint al llarg dels anys. En total, han imprès uns 250 exemplars amb la intenció de repartir-los entre la família i els amics.

📺 Notícia TV: