'Hoy puede ser mi gran noche', una festa còmica i musical al Teatre Margarida Xirgu

'Hoy puede ser mi gran noche', una festa còmica i musical al Teatre Margarida Xirgu
Àlex Sisó
25/05/2023 - 21:07

Badalona - 'Hoy puede ser mi gran noche' arriba aquest dissabte a les 20 hores al Teatre Margarida Xirgu amb totes les localitats exhaurides. Una autèntica festa teatral, còmica i musical que ens explica la història d'un cantant d'orquestra a la Galícia dels anys 90 i, sobretot, de les seves filles, que aspiren a ser com el seu pare.

Un espectacle hilarant, carregat d'exotisme i situat en la fina línia que separa el teatre de la vida i la ficció de la realitat per entendre aquella estranya amalgama que resulta d'allò que un dia vam voler ser i el que som. Un cant als perdedors, a aquells que mai deixen d'esperar el seu moment. La dramaturga Noemí Rodríguez, codirectora i coprotagonista de l'obra, explica el missatge que vol transmetre l'espectacle.

Una història emocionant on la companyia Teatro En Vilo desplega tota l'eloqüència de la seva poètica teatral, la irreverència, la tendresa, el que és grotesc, autobiogràfic i l'humor per apropar-nos a la batalla d'una dona que lluita entre allò extraordinari i allò ordinari, entre el deure i l'autèntica felicitat. Una apassionant aventura per intentar desentranyar el temps en què vivim.

Entrevista íntegra al BDN 360