Les bústies reials s'omplen d'il·lusions i desitjos

Les bústies reials s'omplen d'il·lusions i desitjos
Berta Soler / Àngel Hernández
03/01/2024 - 13:55

Badalona - Milers de cartes arriben entre avui i demà a les bústies reials que s'han instal·lat a diferents punts de la ciutat. Els patges reials ajuden els infants badalonins a omplir-les, plegar-les i a tirar-les dins la bústia. Aquest matí hem visitat la que està situada a Pomar Baix amb Riera Canyadó, des d'on moltes famílies han fet arribar els seus desitjos a ses majestats.

WhatsApp Image 2024-01-03 at 13.44

Dos patges reials han rebut aquest matí als infants que viuen per la zona. Els han ajudat a escriure els seus desitjos i els han preguntat si s'han portat bé enguany. D'entre els regals més demanats, hi ha ninos i nines i els seus respectius accessoris, o cotxes de la patrulla canina. Però alguns també han demanat regals més especials per als seus pares.

Els patges avui també han arribat a Parc del Torrent d'en Grau i a l'avinguda d'Alfons XIII amb cantonada al carrer de Sant Lluc. Demà també arribaran d'onze a una del migdia al carrer de Pérez Galdós, a l'avinguda d'Alfons XIII amb cantonada a l'avinguda del Maresme, i a l'avinguda de Martí Pujol amb cantonada a l'avinguda dels Vents.

Recordem, però, que les cartes es poden entregar també a l'equip de carters del Campament Reial o pels més arriscats durant la cavalcada.

📺 Notícia audiovisual: