Mossos investiga les causes de l'incendi mortal del carrer Granada

Mossos investiga les causes de l'incendi mortal del carrer Granada
E. Teixidó / L.Valverde / A. Vidal / A. Sisó
28/05/2024 - 09:36

Badalona - Pendents encara a hores d'ara que els Mossos d'Esquadra confirmin la identitat de la persona que va morir la matinada de dimarts en l'incendi d'un àtic al carrer Granada. Segons informen diversos mitjans, com 3Cat o RAC1, la víctima podria ser la darrera persona que va veure viu Joan Pere Madurell, l'home que va desaparèixer el 29 de gener a Badalona, el cap del qual es va trobar posteriorment en una zona boscosa entorn de Can Ruti.

Qui també s'ha pronunciat sobre la víctima és l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, qui sense revelar-ne la identitat, ha titllat la persona que vivia al pis incendiat de delinqüent. Assegura que tenia atemorits als veïns i amenaçava de cremar la finca. Segons dades de la Guàrdia Urbana aquesta persona hauria acumulat 19 detencions.

Dues de les veïnes parlen de com era la convivència amb la víctima.

Un total de vuit dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d'extinció de l'incendi, que afectava l'àtic d'un edifici de planta baixa i quatre pisos d'alçada. En arribar, l'incendi estava completament desenvolupat i segons els veïns, es van sentir diverses explosions que van deixar caure restes al carrer.

WhatsApp Image 2024-05-28 at 09.04.19(1)

Com a mesura preventiva es va evacuar els veïns de l'edifici, també un veí que havia quedat confinat a un dels pisos de la segona planta. Els Bombers van revisar i ventilar tots els pisos de l'immoble i també els pisos dels edificis del costat per descartar afectació pel fum. També van descartar qualsevol afectació estructural de l'immoble. Un cop acabades les tasques d'extinció i ventilació, es va acompanyar els 33 veïns evacuats fins als seus habitatges.

Vicente del Oro, veí de l'edifici.

Els Mossos investiguen les causes de l'incendi i encara no han confirmat la identitat de la víctima que, segons apunten diversos mitjans, correspondria a l'última persona que va veure amb vida a en Joan Pere Madurell, el veí de Vic de 44 anys, que es trobava desaparegut des del passat 29 de gener, quan va ser vist per última vegada en un bar de Badalona. El seu cap va ser localitzat el 7 de març per uns homes que buscaven espàrrecs en una zona boscosa a la muntanya de Can Ruti i una setmana després es localitzava el seu tors, cobert amb bosses de plàstic al barri de Gràcia, a Barcelona.