Ioga i zumba per exercitar el cos a la vora de la platja del Pont del Petroli

Ioga i zumba per exercitar el cos a la vora de la platja del Pont del Petroli
Sara Nicolás
15/06/2024 - 15:17

Passeig Marítim, Progrés - La platja del Pont del Petroli ha estat l'escenari aquest matí de dissabte de dues masterclass de ioga i zumba. Unes activitats organitzades pel gimnàs Metropolitan i l'Ajuntament de Badalona i que van aplegar més de 300 persones sent aquesta la seva primera edició.

IOGA I ZUMBA PONT DEL PETROLI (6)

A primera hora del matí arribava el torn d'una classe de ioga on les participants van poder aprendre tècniques de meditació i estendre les estoretes vora el mar. I a les onze, amb el sol una mica més brillant, la música es tornava més animada per acollir la classe de zumba. Mentre a la classe de ioga s'han apuntat un total de 120 persones, a la de zumba n'hi ha hagut gairebé dos-cents participants. I és que molta gent que voltava pel passeig Marítim s'ha acabat animant.

IOGA I ZUMBA PONT DEL PETROLI (4)

L'activitat ha estat coordinada pels monitors del gimnàs Metropolitan, amb un centre a Badalona, i amb la col·laboració de l'Ajuntament. De fet, pel consistori local aquesta primera edició ha estat un èxit i confien poder tornar a repetir l'experiència més endavant.