Irene Villa presenta la conferència 'Los ochomiles de la vida'

Irene Villa presenta la conferència 'Los ochomiles de la vida'
Albert Guerra
05/03/2024 - 21:05

Teatre Margarida Xirgu - El principal obstacle a la vida som nosaltres mateixos. Aquest és el punt de partida de 'Los ochomiles de la vida', títol de la conferència que la periodista, escriptora i psicòloga Irene Guillén ha portat al Teatre Margarida Xirgu en el marc del Dia Internacional de les Dones, que se celebrarà el proper 8 de març.

Irene Villa va patir un accident amb 12 anys en el qual va perdre les dues cames i diversos dits de les mans. Una bomba posada per ETA va esclatar al cotxe amb la seva mare i ella dins. Autora de 6 llibres, la periodista ha explicat com li va canviar la vida l'accident. Lluny d'enfonsar-se, Villa va treure tota la força de voluntat del món per tornar a començar la seva vida de 0. La madrilenya ha assegurat que la vida ens porta canvis inesperats que ens obliguen a passar mals moments però que el principal obstacle son les nostres pors i inseguretats a l'hora d'afrontar-los. Escoltem l'autora Irene Villa.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, li ha fet entrega d'una estatueta commemorativa de la ciutat a Irene Villa.