Ja a la venda les entrades pel concert d'Opus One al Festival Guitar BCN

Ja a la venda les entrades pel concert d'Opus One al Festival Guitar BCN
Àlex Sisó
09/10/2023 - 17:44

Badalona - Ja estan a la venda les entrades pel concert que l'orquestra Opus One, dirigida pel badaloní Xavier Alern, oferirà al Festival Guitar BCN amb motiu dels 50 anys de Tubular Bells, de Mike Oldfield. La cita serà el 28 de febrer, a les 21 hores, al Teatre Coliseum de Barcelona.

Opus One l'integren 16 músics, d'entre els quals hi ha quatre badalonins més: Pitu Costa, Santi Galan, Xavi Lite i Marc Vela. La formació oferirà el repertori més preuat pels seguidors de l'artista britànic, una selecció de cançons dels àlbums Five Miles Out, Crises, Discovery Islands, Earth Moving i Heave'ns Open. L'espectacle comptarà amb les veus convidades d'Anna Luna i Barry Palmer, col·laborador de Mike Oldfield entre 1984 i 1985. Les entrades tenen un preu d'entre 20 i 45 euros i ja es poden comprar al web guitarbcn.com.

Recordem que a finals de setembre, Opus One va patir el robatori dels seus instruments en un municipi de la província de Sevilla, on havien ofert un concert. Entre els instruments sostrets de la seva furgoneta, i que encara no han pogut recuperar, hi havia part de les campanes tubulars utilitzades al concert que es va estrenar al Palau de la Música Catalana el passat 13 de juny.