Ja es pot pedalejar amb l'AMBici a Badalona, que arriba amb gairebé 350 bicicletes

Ja es pot pedalejar amb l'AMBici a Badalona, que arriba amb gairebé 350 bicicletes
Àlex Valero
22/05/2023 - 21:45

Badalona - Aquest dilluns s'ha posat en marxa al 100% el servei AMBici a Badalona. La ciutat compta amb 341 bicicletes elèctriques repartides en 31 estacions. Donen cobertura a tota Badalona, però sobretot, estan als centres generadors de mobilitat com les estacions de metro o la de Renfe.

ambici

La tarifa per utilitzar l'AMBici és de 25€ l'any. Amb aquest abonament, els primers 30 minuts són gratuïts. Després d'aquest temps gratuït, costarà 50 cèntims per cada 30 minuts addicionals, fins a un màxim de dues hores. El servei, a part d'estar repartit de forma homogènia per tota Badalona, també arriba fins a Santa Coloma de Gramenet. No obstant, a Barcelona no ho fa, però hi ha diferents estacions d'intercanvi amb el Bicing per poder continuar utilitzant una bicicleta.

Malgrat que l'AMBici funciona al 100% des d'aquest dilluns, la setmana passada ja es podia utilitzar el servei parcialment a Badalona. En aquests primers dies els usuaris estan molt satisfets i la demanda està sent alta, ja que en moltes estacions hi ha poques bicicletes disponibles. El servei de bicicletes públiques compartides es pot fer servir des de les 5 de la matinada a les 12 de la nit.

Aqui pots veure l'entrevista íntegra al BDN360º: