Ja hi ha calendari pel CF Badalona

Ja hi ha calendari pel CF Badalona
Ferran Vinaixa
23/07/2023 - 23:14

Badalona - Després d'un inici d'estiu convuls precedit d'una temporada també convulsa, el Club de Futbol Badalona es veu obligat a reinventar-se i partir de zero amb el primer equip competint a la Tercera Federació espanyola, la cinquena categoria estatal. Una tercera federació que ja té calendari que ha fet oficial la Federació Catalana de Futbol i que determina que la lliga començarà pel Badalona el 10 de setembre al camp del Vilassar de Mar i acabarà el 12 de maig a l'Estadi Municipal de Badalona davant del San Cristobal de Terrassa. El primer partit dels escapulats davant de la seva afició serà en la segona jornada el 17 de setembre i davant del Castelldefels, i en la tercera jornada arribarà el segon desplaçament del curs al camp de tot un històric, el CE L'Hospitalet. De les 34 jornades que jugaran els de Badalona, destaquen també els derbis comarcals contra la Fundació Esportiva Grama. El primer es jugarà a Badalona en la jornada 16 que es jugarà el 14 de gener, al llindar de tancar la primera volta. El segon derbi contra la grama serà en la jornada 33 el 5 de maig, aquesta vegada a Santa Coloma de Gramenet.

Entre els rivals hi ha històrics com el mencionat L'Hospi, però també el Prat, el Castelldefels o l'Olot. Vells coneguts com el renascut Reus o la Montañesa, i només un filial, però és el del Girona.

En els pròxims dies està previst que el CF Badalona anunciï primer el seu entrenador, que ja va avançar que seria Santi Álvarez, però també els noms dels primers reforços d'un equip que l'any passat era molt jove al projectar-se com un filial. El Badalona d'enguany, tanmateix ha de ser un candidat a l'ascens a Segona Federació, un repte que requerirà també jugadors experimentats i que sentin els colors de l'entitat.