Jaume Clotet presenta la novel·la guanyadora del Josep Pla a la llibreria Saltamartí de Badalona

Jaume Clotet presenta la novel·la guanyadora del Josep Pla a la llibreria Saltamartí de Badalona
Eva Gómez / Jordi Ribàs
12/02/2024 - 20:45

Centre, Badalona - La llibreria Saltamartí de Badalona ha acollit la presentació del llibre La Germandat de l'Àngel Caigut del periodista i historiador Jaume Clotet, guardonat amb el cinquanta-sisè premi Josep Pla de prosa en català. Es tracta d'un thriller contemporani, amb un monjo de Montserrat i una mossa d'esquadra com a protagonistes d'una missió que posa en risc els fonaments de l'Església catòlica. Una novel·la on els lectors viatgen des de l'antiga Jerusalem del segle XIII fins a la Barcelona del segle XXI.

Clotet assegura que és un honor haver rebut el premi Josep Pla, i confia que els lectors gaudeixin d'una obra que ell mateix defineix com una mescla d'elements, tant religiosos com dels gèneres del suspens i fantàstic. A més, Clotet incorpora de nou fragments històrics verídics per dotar la novel·la de més credibilitat.

Durant la presentació a la Saltamartí, Clotet també ha volgut compartir el seu vincle amb Badalona, i ha explicat que guarda molt bon record del carrer Sant Pere perquè és on va viure la seva àvia Lola.