Ramon Madaula conquerirà el Teatre Sagarra

Ramon Madaula conquerirà el Teatre Sagarra
Laia Martínez / Eva Gómez
08/11/2023 - 17:19

Santa Coloma de Gramenet - Ramon Madaula es posa a la pell del rei medieval Jaume I a l'obra 'Conqueridors', de la qual també n'és l'autor. Aquest dissabte es representarà al Teatre Sagarra, de Santa Coloma, a partir de les 19 h. La ironia és un dels trets característics d'aquesta obra teatral sobre l'afany de conquesta i els secrets que s'amaguen darrere un rodatge.
L'escenari es converteix en un plató de televisió on es grava una sèrie sobre la figura de Jaume I el Conqueridor. El rodatge, però, es troba en un punt mort, perquè l'actor que encarna el monarca no acaba de trobar el personatge. Els productors es comencen a neguitejar i veuen perillar tants diners invertits. Però, de cop, el mateix Jaume I apareix a escena.

Ramon Madaula, durant l'entrevista del BDN 360º

Tot i que Ramon Madaula ha interpretat altres personatges històrics, explica que aquesta època la coneixia ben poc. I és per això que s'ha documentat molt per trobar la rigorositat que requeria aquesta història.

És una època apassionant i molt salvatge

Però, què pensaria aquest rei si vingués a veure l'obra?

Ramon Madaula, durant l'entrevista del BDN 360º

Madaula no és l'únic que trepitjarà l'escenari del Teatre Sagarra. En aquesta obra, dirigida per Josep Maria Mestres, l'acompanyaran Roger Coma, Mònica Glaenzel, Vanessa Segura, Moha Amazian, Tilda Espluga i Xavier Bertran. 'Conqueridors', de 90 minuts, també es representarà al Teatre Goya de Barcelona, a partir del divendres 17 de novembre.

📺 L'entrevista sencera és del Badalona 360º del 8 de novembre: