Jim Lauderdale i Los Hermanos Cubero combinen els seus repertoris en un concert conjunt a Badalona

Jim Lauderdale i Los Hermanos Cubero combinen els seus repertoris en un concert conjunt a Badalona
Judit Larios
14/04/2024 - 21:30

Badalona - El festival Blues i Ritmes ha unit per primera vegada en un escenari el cantautor nord-americà Jim Lauderdale i els músics de Guadalajara Los Hermanos Cubero. Una aposta del festival que volia aprofundir en els punts en comú dels estils musicals de cadascun.

Aquesta era la tercera vegada que Jim Lauderdale, guanyador de dos premis Grammy, actuava a Badalona. Després de fer-ho en solitari en les dues primeres ocasions, aquest cop els organitzadors del festival Blues i Ritmes li van proposar fusionar el seu repertori amb el de Los Hermanos Cubero. Els artistes han estat treballant de manera virtual durant uns mesos, però no va ser fins aquest mateix divendres, el dia abans del concert, que es van conèixer en persona i van poder assajar junts.

La proposta va aconseguir vendre gairebé totes les entrades per omplir el Teatre Zorrilla. Els organitzadors del Blues i Ritmes creuen que el concert va atraure no només els respectius fans dels artistes, sinó també públic fidel al festival que confia en la programació tot i no conèixer-la prèviament.