Joan Queralt & The Seasicks portaran el metavers més musical a l'Estraperlo

Joan Queralt & The Seasicks portaran el metavers més musical a l'Estraperlo
Laia Martínez
12/06/2024 - 17:05

Badalona - La banda Joan Queralt & The Seasicks presenta aquest diumenge a la sala Estraperlo el seu treball: 'The Tales of AI Bizarre Metaverse Club', acabat de sortir de la discogràfica aquest abril. Serà a partir de les 19:30 h.

És un grup català que destaca pel seu estil eclèctic, amb la fusió de folk, blues i rock. En aquest últim disc, format per vuit cançons, es reinventen amb un so més orgànic i característic de les bandes de rock de la dècada dels 90 i amb el qual ens fan reflexionar sobre la irrupció de la intel·ligència artificial. De fet, en una entrevista, el líder del grup Joan Queralt explicava que el títol de l'àlbum va sorgir sobre com la IA i la creativitat humana s'entremesclen. Però que, a la vegada, és difícil que pugui ser capaç de substituir les emocions i els sentiments que impulsen la creació artística.

JOAN QUERALT THE SEASICKS ALBUM
IG: jqueraltmusic

La presentació d'aquest àlbum va començar el 20 d'abril a Barcelona i ha passat per diferents ciutats fins a arribar a Badalona aquest diumenge, 16 de juny. Encara es poden adquirir entrades a través del web de l'Estraperlo Club o bé a la mateixa sala en físic. L'obertura de portes començarà a les 19 h.